Priser og Tilskud

Alt efter hvilken klinisk ydelse der gives, tages honorarer ifølge overenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Den Offentlige Sygesikring:

Priserne ved almen kiropraktik(speciale 53):
1. konsultation kr. 639,14

2. konsultation kr. 462,39

3. Opfølgende behandling kr. 334,54

Røntgenundersøgelse kr. 450,18

Priser ved forløbspakker vedr. lumbal diskusprolaps, cervical diskusprolaps og lumbalstenose (speciale 64)

1. konsultation kr. 304,10

2. opfølgende og/eller  afsluttende konsultation ved 2, 4 og 8 uger undersøgelse kr. 304,78

3. opfølgende konsultationer ind imellem kr. 228,09

Se alle priser på Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside.

Udeblivelse

Er du forhindret i at komme til aftalte tid, skal du melde afbud senest 6 timer før. Udenfor klinikkens åbningstid, kan du ringe og indtale besked på vores telefonsvarer, så vi har dit afbud så hurtigt som muligt.

En udeblivelse og for sent afbud koster 364,00 kr ved 1. konsultation og 243,00 kr ved udeblivelse fra en opfølgende konsultation.

Tilskud

Fra den 1. april 2004 yder Den Offentlige Sygesikring tilskud til undersøgelse og behandling hos kiropraktor uden antalsmæssige begrænsninger. Det sker nøjagtigt som hos tandlægen ved, at patienten kvitterer for behandlingen. Patienten betaler sin andel af regningen til kiropraktoren, der afregner den enkelte patients tilskud direkte med Sygesikringen.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, yder denne forening også tilskud til kiropraktisk behandling. For at opnå dette tilskud, beder du blot receptionisten om at sende kvittering på behandlingen eletronisk direkte til Sygeforsikringen Danmart. Så vil tilskudet automatisk blive registeret på din konto hos Danmark.

Se tilskud fra Sygesikringen Danmark her