Om os

Aurehøj Klinikken i Hellerup

På Aurehøj Klinikken er vi fem autoriserede kiropraktorer og to fysiurgiske massører. Vi bruger god tid og tilbyder alle vores patienter en grundig undersøgelse af hele bevægeapparatet.

Vi arbejder tværfagligt, da vi finder at ved behandling med massage og/eller træningsøvelser i tillæg til kiropraktisk behandling, bliver patienterne hurtigere symptomfri.

Vi dygtiggør os løbende gennem kurser og efteruddannelse indenfor behandling og forebyggelse, samt følger med i den nyeste viden. Vi bestræber os på at give den bedst mulige behandling til hver enkelt patient.

​Vi tilbyder vores patienter forebyggende rådgivning, i supplement til grundig undersøgelse og behandling. Dette inkluderer ofte udarbejdelse af træningsprogram, øvelser og information om hvordan man skal gebærde sig for at aflaste ryg/nakke i dagligdagen. 

Nye som gamle patienter, kan alle få tid til konsultation hos en kiropraktor samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Aurehøj Klinikken i Hellerup ligger i kort afstand fra Gentofte, Charlottenlund, Søborg, Gladsaxe, Lyngby og Østerbro.

På klinikken har vi helt nyt digitalt røntgenanlæg, så hvis din kiropraktor vurderer at det er nødvendigt, kan din undersøgelse suppleres med røntgen diagnostik. 

I venteværelset​

CARINA S.

​Tak for en super professionel behandling af Sigga ifbm diskusprolaps i nakken! Du har gjort livet meget lettere 😘


Charlotte A.

​dygtige kiropraktorer, der altid har tid til dig.


Pernille L.

Yderst kompetent behandling, høj service, hyggelige omgivelser, perfekt beliggenhed og parkeringsforhold - og de sødeste mennesker

Stol trygt på vores skønne klienter​

Se flere anmeldelser på ​

Følg med på Instagram​

Firmanavn

​Aurehøjklinikken
​center for kiropraktik ApS

CVR: 34606307

Adresse

​Hans Bekkevolds Alle 2b 1.
​Sal, 2900 Hellerup.

Find vej

Klinikkens åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

08:00 - 18:00​

Fredag

08:00 - 15:00​

Lørdag + Søndag

Lukket

Telefonen er åben i klinikkens åbningstid. Ring og bestil tid eller book online.​

Har du spørgsmål til os? Skriv til os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på

facebook

Følg os på

instagram

  Følg med på Facebook