Vi hjælper med​

Behandling af hold i ryggen og lænden

Har du ondt i ryggen?

Rygsmerter er en folkesygdom. Vi rammes alle sammen af ondt i lænden, ryggen og nakken fra tid til anden. For nogle går smerterne væk igen efter få dage, mens andre døjer med invaliderende smerter det meste af livet – og årsagerne kan være mange. 

Du kan f.eks. lide af hold i ryggen, lænden og nakken, der typisk skyldes mere uspecifikke smerter, eller du kan være ramt af en diskusprolaps.

​Hold i ryggen eller lænden kommer ofte af, at du har siddet i en dårlig stilling eller lavet en forkert bevægelse, så rygsøjlens små led er kommet i klemme.

Hos Aurehøj Klinikken har vi god erfaring med behandling af hold i ryggen, lænden og nakken. Du finder vores klinik tæt på Hellerup Station, så her er nemt at komme til, hvis du bor i Gentofte, Nordhavn, på Østerbro eller omegn. Nedenfor kan du læse om de mest almindelige symptomer samt diagnosticering og behandling af hold i lænden og ryggen. Du kan læse mere om hold i nakken her.

Symptomer på hold i ryggen og lænden

Hold i ryggen og i lænden er ufarligt, og behandles som regel hurtigt og effektivt hos kiropraktor. Hos mange opstår smerterne ofte pludseligt. Mange vil beskrive det som at de lavede en "forkert bevægelse". Det kan dog også opstå snigende med gradvist dårligere bevægelighed af ryggen og tiltagende smerter. 

Hvis du døjer med en eller flere af følgende symptomerne, så kontakt os for behandling.​

Almindelige symptomer på hold i ryggen og hold i lænden:

  • Smerter når du bevæger ryggen
  • Smerter i området omkring lænden
  • ​Ændret holdning i lænden
  • Smerter, der stråler ned i dine baller og ben

Diagnosticering og behandling af hold i ryggen og lænden

Mistænker du, at du lider af hold i ryggen eller hold i lænden, så kan vi hos Aurehøj Klinikken undersøge dig og stille en diagnose.

Hvis du har symptomer på hold i ryggen, vil vi teste din bevægelighed samt din rygs led. Ved symptomer på hold i lænden kan det bl.a. være nødvendigt at undersøge nerverne i lænden. Det kan ligeledes være nødvendigt at udføre en MR-scanning eller en røntgenundersøgelse.

Behandling af hold i ryggen og lænden har til formål, at mindske smerterne og øge bevægeligheden i led og muskler. Vi bruger forskellige manuelle teknikker til behandlingen af hold i ryggen, f.eks led manipulationsbehandling, massageteknikker og stræk.  

De fleste vil opleve en umiddelbar lindring, og smerterne vil typisk mindskes eller forsvinde helt efter få dage til uger. Dog er det heller ikke ualmindeligt at være plaget af milde rygsmerter gennem flere måneder.

Når man har smerter i ryggen eller lænden, kan det være fristende at ligge på langs. Men faktisk er noget af det bedste, du selv kan gøre for at komme smerterne til livs, at holde kroppen i bevægelse. Bevægelse får nemlig ryggen til at slappe af og skaber bedre funktion af muskler og led. 

Kontakt os for behandling af hold i lænden og ryggen

Kontakt os allerede i dag og book en tid til behandling af hold i lænden og ryggen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling. Vi er din kiropraktor – og vi er her for at hjælpe dig til en smertefri hverdag. 

CARINA S.

​Tak for en super professionel behandling af Sigga ifbm diskusprolaps i nakken! Du har gjort livet meget lettere 😘


Charlotte A.

​dygtige kiropraktorer, der altid har tid til dig.


Pernille L.

Yderst kompetent behandling, høj service, hyggelige omgivelser, perfekt beliggenhed og parkeringsforhold - og de sødeste mennesker

Stol trygt på vores skønne klienter​

Se flere anmeldelser på ​

Følg med på Instagram​

Firmanavn

​Aurehøjklinikken
​center for kiropraktik ApS

CVR: 34606307

Adresse

​Hans Bekkevolds Alle 2b 1.
​Sal, 2900 Hellerup.

Find vej

Klinikkens åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

08:00 - 18:00​

Fredag

08:00 - 15:00​

Lørdag + Søndag

Lukket

Telefonen er åben i klinikkens åbningstid. Ring og bestil tid eller book online.​

Har du spørgsmål til os? Skriv til os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på

facebook

Følg os på

instagram

  Følg med på Facebook