Vi tilbyder

​Behandling af spændingshovedpine og andre typer hovedpine

En af 100 forskellige typer hovedpine

Hovedpine er hyppigt forekommende. Én ud af tre voksne danskere har søgt hjælp til behandling af hovedpine. Hovedpine kan have mange årsager, og man kan sagtens lide af flere typer hovedpine samtidigt. Din kiropraktor kan undersøge dig og finde ud af, hvad årsagen til din hovedpine er. 

De typer hovedpine vi ved, vi ofte kan hjælpe med, er:

​Spændingshovedpine

​Cervicogen hovedpine

​Migræne

​Hos Aurehøj Klinikken har vi især specialiseret os inden for behandling af spændingshovedpine, som mange mennesker døjer med hver eneste dag. Behandlingen foregår på vores klinik i Hellerup kun omkring 10 minutters kørsel fra Østerbro, Nordhavn, Gentofte og omegn.

Spændingshovedpine

6 ud af 10 mennesker, der har hovedpine, lider af den type, der hedder spændingshovedpine. Spændingshovedpine mærkes ofte i begge sider af hovedet og panden som en trykkende fornemmelse. Der er ofte også smerter og spændt fornemmelse i nakke og skulderåget. 

Årsagen til hovedpinen er ofte muskelspændinger, som kan opstå ved for eksempel dårlige eller ensformige arbejdsstillinger, dårlig (holdningsrelaterede) holdning eller stress.

Kiropraktisk behandling af spændingshovedpine har en god effekt.

Cervicogen eller nakkeudløst hovedpine

Cervicogen hovedpine mærkes ofte mest i den ene side af baghovedet og i nakken. Smerterne forværres typisk ved bestemte bevægelser eller stilling af nakken. Smerterne skyldes nedsat funktion af et eller flere led i nakken og muskelspændinger i samme område. Kiropraktisk behandling har god effekt på denne type hovedpine.

Migræne

Migræne er en kraftig pulserende hovedpine, som ofte er lokaliseret til den ene side af hovedet. En del oplever forstyrrelse af synet i form af prikkende pletter op til et migræneanfald. Dette kaldes aura. Hovedpinen kan være ledsaget af kvalme og opkast, samt overfølsomhed overfor lys og lyd.

Migrænen varer typisk nogle timer til et par dage. Mange oplever, at særlige fødevarer kan fremkalde et migræneanfald. Kvinder oplever det ofte i forbindelse med menstruation. Migrænepatienter lider ofte af flere typer af hovedpine, gerne spændingshovedpine eller den cervicogene hovedpine.

Hovedpine hos børn og unge

Hovedpine rammer alle, uanset alder.

Hovedpine er et af de mest almindelige smertesymptomer hos børn. Hyppigste hovedpiner set hos børn er spændingshovedpine, cervicogen hovedpine og migræne. Hovedpine hos børn er sjældent grundet alvorlig sygdom. 

Ofte er varigheden af hovedpine hos børn kortere end os voksne. Som de bliver ældre, ændrer det sig til at ligne voksnes symptomer.

Ofte har børn været plaget af hovedpine i meget lang tid, inden der bliver taget hånd om det. Kiropraktoren kan undersøge, om dit barn kan hjælpes af med sin hovedpine.

Hovedpine – hvad gør jeg?

Hvis du lider af hovedpine, anbefaler vi dig, at du tager kontakt til os. 

Vi kan sikre dig den rette behandling af hovedpine, således at du kan blive fri for dine smerter så hurtigt som muligt.

CARINA S.

​Tak for en super professionel behandling af Sigga ifbm diskusprolaps i nakken! Du har gjort livet meget lettere 😘


Charlotte A.

​dygtige kiropraktorer, der altid har tid til dig.


Pernille L.

Yderst kompetent behandling, høj service, hyggelige omgivelser, perfekt beliggenhed og parkeringsforhold - og de sødeste mennesker

Stol trygt på vores skønne klienter​

Se flere anmeldelser på ​

Følg med på Instagram​

Firmanavn

​Aurehøjklinikken
​center for kiropraktik ApS

CVR: 34606307

Adresse

​Hans Bekkevolds Alle 2b 1.
​Sal, 2900 Hellerup.

Find vej

Klinikkens åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

08:00 - 18:00​

Fredag

08:00 - 15:00​

Lørdag + Søndag

Lukket

Telefonen er åben i klinikkens åbningstid. Ring og bestil tid eller book online.​

Har du spørgsmål til os? Skriv til os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på

facebook

Følg os på

instagram

  Følg med på Facebook