Klinikken

På Aurehøj Klinikken er vi tre autoriserede kiropraktorer og to fysiurgiske massører. Vi bruger god tid og tilbyder alle vores patienter en grundig undersøgelse af hele bevægeapparatet.

Vi arbejder ligeledes tværfagligt, og vi finder at ved behandling med massage og/eller træningsøvelser i tillæg til kiropraktisk behandling, bliver patienterne hurtigere symptomfri.

Vi dygtiggør os løbende gennem kurser og efteruddannelse indenfor behandling og forebyggelse. Vi bestræber os på at give den bedst mulige behandling til hver enkelt patient.

Vi tilbyder vores patienter, i supplement til grundig undersøgelse og behandling, forebyggende rådgivning. Dette inkludere ofte udarbejdelse af træningsprogram, øvelser og information om hvordan man skal opføre sig for at aflaste ryg/nakke i dagligdagen. Klinikken har eget special træningscenter, der kan benyttes.

Nye som gamle patienter, kan alle få tid til konsultation hos en kiropraktor samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Aurehøj Klinikken i Hellerup ligger i kort afstand fra Gentofte, Charlottenlund, Søborg, Gladsaxe, Lyngby og Østerbro.

På klinikken har vi digital røntgen, så hvor det ses nødvendigt, vil vi kunne tage røntgenbilleder, for fx at se slidgigt eller andre ossøse abnormaliteter, for netop at få stillet den rigtige diagnose.